od Milan support Uto Apr 26, 2011 11:26 pm
Poštovanje Dragi trejderi,
S obzirom na dosadašnju saradnju i naravno novim portalom pokrećemo akciju Pipsijada sa ubeđenjem da ćemo ostvariti odličnu saradnju kako sa dosadašnjim trejderima tako i budućim kojima će ova akcija koristiti. Akcija kreće od 28.04.2011.
[You must be registered and logged in to see this image.]Uslovi koji su potrebni da bi trejder ostvario poklon pipove jesu sledeci:
1. Račun mora biti registrovan preko ovog linka:
[You must be registered and logged in to see this link.] Napomena: Ovaj link je isti link kao sa Forexfaktor.com i ukoliko ste registrovali račun preko tog linka nije potrebno da
otvarate novi račun. Potrebno je samo da doznačite vaše Ime, ukoliko imate skype, broj live računa
koji prijavljujete na dole postavljeni mail. Skype je po volji, ali mnogo brži način ukoliko postoje problemi.
2. Poslati mail na sledecu adresu:
[You must be registered and logged in to see this link.] Napomena: Označiti sebe u koju grupu sa veličinom size ili lota se uklapate. Šta to znači? Ukoliko vam je najčešći size sa
kojim radite ispod 1, izaberite prvu grupu. Ukoliko je više od 1, a manje od 4 lota izaberite 2.grupu.
Ukoliko prijavite npr. grupu 2, a vaši trejdovi spadaju u grupu 1, na kraju meseca automatski ćete biti
prekvalifikovani u nižu grupu sa manjim povratkom sredstava (90% trejdova mora da bude u grupi koja je
prijavljena). Za prelazak u viši rang, obavezno se javiti support timu na mail.
3. Ne postoji ograničenje broja računa, dakle možete imti koliko hoćete računa otvorenih i povraćaj pipova će biti
zagarantovan.
Primer mail-a:
Poštovanje,
Moje ime je xxxxx.
Moj skype: xxxxxx.
Moj broj računa: xxxxxx
Spadam u grupu broj 2. od 1,00-3,99 size.
Poslednji izmenio Milan support dana Uto Maj 29, 2012 11:11 pm, izmenjeno ukupno 1 puta